20150513
13 maig 2015

La Junta Electoral Central prohibeix penjar estelades als espais públics durant els períodes electorals

Vulneracions:La Junta Electoral dicta un acord on indica que les estelades s’han de retirar durant els períodes electoral, a fi de mantenir la “neutralitat política” de símbols que puguin considerar-se “partidistes”. Tot el procediment s’inicia arran d’un escrit presentat per Societat Civil Catalana davant la Junta Electoral Central, on demanava que es retiressin les estelades dels espais públics, almenys, durant els períodes electorals. Convergència i Unió recorre la decisió, davant la Junta Electoral Central i després davant el Tribunal Suprem, al·legant que l’acord vulnera els drets a les llibertats ideològica i d’expressió.

Entrada 123
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Organitzacions
Tribunals

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí