20190425
25 abril 2019

La JEC obre un procés sancionador contra la CCMA per vulnerar la neutralitat informativa

Vulneracions:La Junta Electoral Central estima el recurs de Ciudadanos contra la decisió de la Junta Electoral Provincial de Barcelona de no expedientar la Corporació Catalana de Mitjans per l’emissió d’un documental sobre els familiars dels presos polítics de l’1-O durant el programa Sense Ficció del 9 d’abril, durant el període electoral de les eleccions generals. Així, la JEC dictamina que TV3 va vulnerar els principis de neutralitat informativa i resol incoar un procés sancionador. La CCMA recorre conjuntament aquesta decisió i la del 27 de març en què la JEC dictaminava que TV3 havia vulnerat la neutralitat informativa per la cobertura de la manifestació independentista celebrada a Madrid el 16 de març davant el Tribunal Suprem.

Entrada 611
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics
Organitzacions
Tribunals

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí