20170915
15 setembre 2017

La Guardia Civil escorcolla una impremta (Artyplan) amb seu a Sant Feliu de Llobregat

Vulneracions:En compliment de la instrucció donada per la Fiscalia Superior de Catalunya (2/2017), la Guardia Civil escorcolla una impremta (Artyplan) amb seu a Sant Feliu del Llobregat. Per altra banda, la Guardia Civil estableix una vigilància perimetral de 24 hores a una impremta amb seu a l’Hospitalet del Llobregat i Poble Nou. A la nau del Poblenou hi intervenen cartells de publicitat del referèndum. L’endemà, també en compliment de la instrucció de la Fiscalia, la Guardia Civil registra una impremta situada a Sant Adrià del Besós (Zukoy) on intervé planxes destinades a l’elaboració de cartells de publicitat del referèndum.

Entrada 236
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí