20170915
15 setembre 2017

La Guàrdia Civil es presenta a les redaccions de Vilaweb, Nació Digital, El Punt Avui, El Nacional, Llibertat.cat i Racó Català i els notifica l’ordre de la instructora del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya de no publicar l’anunci del referèndum

Vulneracions:En dies posteriors la Guàrdia Civil es presentarà també en altres mitjans com El Món i Ràdio la Mina per notificar-los l’ordre del TSJC per tal que no publiquin l’anunci del referèndum. Altres mitjans com el Diari Ara no van arribar a publicar l’anunci del referèndum “davant l’amenaça i la coerció de l’estat espanyol”.

Entrada 235
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Esdeveniments polítics

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí