20160803
3 agost 2016

La Fiscalia de l’Audiència Nacional presenta una denúncia contra el cantant Pablo Hasél

Vulneracions:Denuncien Hasél per presumptes delictes d’enaltiment del terrorisme i injúries a la corona i forces i cossos de seguretat de l’Estat en una quinzena de missatges a Twitter. És la tercera denúncia que rep pel contingut dels seus missatges o les seves cançons, després del cas de ‘Menti-Ros’ i les lletres amb les quals se l’acusa d’enaltiment del terrorisme. El Jutjat Central d’Instrucció número 5 de l’Audiència el cita a declarar l’1 de setembre com a investigat. Hasel reconeix l’autoria dels tuits i el tribunal declara que comparegui setmanalment al jutjat, però denega la petició de retirada del passaport que havia sol·licitat la Fiscalia.

Entrada 157
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí