20201113
13 novembre 2020

La Fiscalia Anticorrupció es va oposar fins a tres vegades a intervenir els telèfons i a instal·lar geolocalitzadors als cotxes de David Madí, Xavier Vendrell i Xavier Vinyals

Vulneracions:Durant tot un any la Fiscalia va expressar les seves reticències a les escoltes en el marc del cas Volhov pel fet que els investigats no formaven part de la Generalitat i no hi havia proves de desviament de fons públics per a la creació de la criptomoneda, a més a més del fet que ‘per se’, la creació d’una criptomoneda no és delicte. Tot i així, la intervenció va tirar endavant amb l’autorització del jutge instructor Joaquín Aguirre.

Entrada 842
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Casos
Cossos policials

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí