20210318
18 març 2021

La defensa de Puigdemont, Comín i Ponsatí recusa el magistrat del TC Cándido Conde-Pumpido

Vulneracions:La defensa dels tres exiliats demana la recusació de Conde-Pumpido, magistrat del TC, perquè s’abstingui de la resolució dels seus casos així com dels recursos d’empara dels presos polítics en relació a tot el cas de l’1-O sentenciat pel Suprem. Li atribueixen falta d’imparcialitat en base a la conferència que va impartir el magistrat l’any 2017 en què, entre d’altres coses, va exposar que els líders independentistes, en relació a les lleis de desconnexió “s’havien alçat davant la sobirania nacional residenciada al poble espanyol convocant una fracció del poble català, en desafiament a la unitat de la nació, al decidir la sort de l’Estat comú”.

Entrada 893
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí