20201109
9 novembre 2020

La defensa de David Madí demana la nul·litat de la intervenció de les seves comunicacions a l’operació Volhov per ser una investigació prospectiva

Vulneracions:Madí considera que la Guardia Civil i el jutge Joaquin Aguirre van autoritzar la intervenció del seu telèfon mòbil sense tenir “ni un sol element objectiu i concret”, prescindint de les normes essencials de procediment i vulnerant el dret fonamental al secret de les comunicacions. En la mateixa resolució, Aguirre va acordar la intervenció de les comunicacions dels telèfons de Xavier Vendrell i Xavier Vinyals. La defensa s’agafa a l’oposició de Fiscalia d’aprovar les escoltes i es basa en la jurisprudència del Tribunal Constitucional i del Tribunal Europeu de Drets Humans.

Entrada 840
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí