20180209
9 febrer 2018

Fiscalia demana presó per a dos militants de la CUP per negar-se a identificar-se durant un acte a favor de l’1-O

Vulneracions:L’exconseller de la CUP al districte de Sant Andreu de Barcelona, Ivan Altimira, declara com a investigat per un presumpte delicte de resistència a l’autoritat davant del jujat d’instrucció que investiga el cas contra David Carmona, militant de la CUP i detingut la nit del 16 de setembre a la Sagrera després d’un acte a favor del referèndum. Altimira havia estat denunciat dies després de la detenció de Carmona però inicialment el jutjat havia arxivat el cas d’Altimira i havia continuat només amb la instrucció de Carmona. La Guàrdia Urbana ho va recórrer i finalment la instrucció segueix per tots dos. Un cop tancada la instrucció, el febrer de 2019, s’obre el judici oral on la Fiscalia demana 2 anys de presó i una multa de 720 euros per Carmona pels delictes d’atemptat contra l’autoritat i lesions lleus, i una pena de presó d’un any i la mateixa multa per Altimira pels delictes de resistència a l’autoritat i lesions lleus.

Entrada 376
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics
Institucions
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí