20180207
7 febrer 2018

El Tribunal Suprem rebutja la recusació presentada per Jordi Sànchez contra el jutge ponent del seu recurs

Vulneracions:El magistrat Francisco Monterde, vicepresident de l’Asociación Profesional de la Magistratura (associació conservadora de jutges) és designat ponent del recurs de Jordi Sànchez contra la denegació de permisos per participar a la campanya electoral de les eleccions catalanes. Sànchez presenta una recusació en base a “l’animadversió” que l’associació havia demostrat contra l’independentisme. La recusació és inadmesa i el 15 de febrer la Sala Penal del Tribunal Suprem desestima el recurs de Sànchez, que l’11 de maig presenta un recurs d’empara en relació tant a la denegació dels permisos com per la inadmissió de la recusació. El Tribunal Constitucional l’admet a tràmit el 17 de juliol.

Entrada 374
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí