20180516
16 maig 2018

Els vuit activistes citats a Lleida per les protestes contra la detenció de Puigdemont s’acullen al dret de no declarar

Vulneracions:A Lleida, el 25 de març va haver-hi una concentració davant la subdelegació del govern espanyol per rebutjar la detenció del president Puigdemont a Alemanya. Arran d’aquestes protestes, els Mossos d’Esquadra citen a declarar amb només dos dies d’antelació vuit persones relacionades amb els CDRs de Lleida. Una d’aquestes és el raper Pablo Hasél. L’atestat dels mossos els imputa delictes de desordres públics i l’advocat defensor assegura que els havien citat perquè “apareixien a les fotografies de la premsa local i els havien identificat”. Tots ells queden en llibertat després de declarar.

Entrada 458
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí