20180517
17 maig 2018

Detenen dos regidors de la CUP per no presentar-se a declarar al jutjat per la causa oberta pel tall del Coll d’Ares durant la vaga del 8-N

Vulneracions:Els regidors de la CUP als ajuntaments de Ripoll i Campdevànol, Santi Llagostera i Mariona Baraldés, es van quedar fora del Jutjat d’Instrucció número 1 de Ripoll en senyal de protesta quan els càrrecs electes d’ERC, Roger Bosch, Carme Freixa i Núria Pérez, s’acollien al seu dret a no declarar. El Jutjat els va tornar a citar a declarar el 8 de maig però ells no s’hi van presentar. Els dos regidors de la CUP investigats d’un presumpte delicte de desordres públics per participar al tall del Coll d’Ares durant la vaga general del 8-N s’acullen al seu dret a no declarar i el jutjat els deixa en llibertat.

Entrada 459
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí