20180519
19 maig 2018

El president Quim Torra nomena els consellers del nou Govern, incloent Jordi Turull, Josep Rull, Lluís Puig i Toni Comín

Vulneracions:El secretari del Govern demana al Ministeri de Presidència la publicació del decret de nomenament al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya però el Ministeri no autoritza la publicació atenent a les “circumstàncies que concorren” en Turull, Rull, Puig i Comín com a processats a la causa de l’1-O. D’aquesta manera, queda bloquejada la formació del nou govern de Torra i es manté la vigència de l’article 155. Rull i Turull demanen al magistrat del Suprem Pablo Llarena el seu alliberament de presó provisional per poder prendre possessió del càrrec de conseller. El 21 de maig Llarena denega la petició.

Entrada 461
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí