20170927
27 setembre 2017

El TSJC ordena als cossos de seguretat que tanquin els col·legis electorals però garantint la convivència ciutadana

Vulneracions:El TSJC ordena a Mossos, Policia Nacional i Guàrdia Civil que tanquin els locals públics per impedir el referèndum però “sense alterar la normal conviència ciutadana”. Els agents han d’evitar que s’utilitzin locals públics pel referèndum i la jutgessa també reclama que s’emportin tot el material relacionat amb l’1-O que trobin als locals, inclosos els ordinadors. El TSJC també ordena a la Fiscalia que cessi en les seves diligències i instruccions en relació amb l’organització del referèndum. La societat civil organitza activitats als locals durant tot el cap de setmana, i fins i tot s’hi queden a dormir per evitar que clausurin els centres. Es creen els Comitès de Defensa del Referèndum (els CDR, que posteriorment seran els Comitès de Defensa de la República).

Entrada 258
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics
Institucions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí