20170925
25 setembre 2017

El Tribunal de Comptes responsabilitza a diversos membres del govern del cost de més de 5 milions d’euros pel 9-N

Vulneracions:Conclouen les actuacions prèvies del Tribunal de Comptes per les despeses de la Generalitat per a l’organització del 9-N amb l’acta de liquidació provisional que determina que presumptament s’ha incorregut en responsabilitat comptable per import total de 5.251.948,17 € per diferents conceptes. L’acta també reparteix la responsabilitat pels diferents conceptes entre Irene Rigau, Joana Ortega, Francesc Homs i 5 ex-alts càrrecs de la Generalitat i estableix a Artur Mas com a responsable solidari del total. La delegada instructora també dicta un requeriment de pagament perquè els presumptues responsables reintegrin, depositin o prestin fiança pels imports dels que serien responsables en un termini de 15 dies. Els presumptes responsables i la Generalitat presenten recursos en contra de les resolucions, que són desestimats per la Sala de Justícia del Tribunal de Comptes el 6 de novembre.

Entrada 253
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí