20170313
13 març 2017

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya condemna a Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau per desobediència i els absol del delicte de prevaricació

Vulneracions:Les penes pel 9-N corresponents a la condemna per un delicte de desobediència són de 2 anys d’inhabilitació i 36.000€ per Artur Mas, un any i nou mesos d’inhabilitació i 30.000 € de multa per Joana Ortega i d’un any i mig d’inhabilitació i 24.000 € de multa per Irene Rigau. El tribunal els absol del delicte de prevaricació. Tots tres recorren la sentència del TSJC davant del Tribunal Suprem. Com que la sentència no és ferma, Rigau manté la seva acta de diputada del Parlament.

Entrada 185
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí