20170221
21 febrer 2017

El raper Valtònyc condemnat a 3 anys i mig de presó pel contingut de les seves cançons

Vulneracions:L’Audiència Nacional condemna el cantant pel contingut de les seves cançons pel delictes d’enaltiment del terrorisme i humiliació a les víctimes, calúmnies i injúries greus a la Corona i amenaces. El Tribunal entén que les cançons del raper no es troben emparades pel dret de llibertat d’expressió o de creació artística. El tribunal també li fa pagar una indemnització de 3.000 euros pel delicte d’amenaces. El 28 d’abril, Josep Valtònyc recorre la sentència davant del Tribunal Suprem. El 15 de febrer de 2018, el Tribunal Suprem desestima el recurs. Posteriorment, Valtònyc interposa un recurs d’empara davant el Tribunal Constitucional.

Entrada 181
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí