20220125
25 gener 2022

El policia que va agredir Jordi Borràs accepta una pena d’un any de presó pel delicte de lesions

Vulneracions:El policia espanyol, inspector de la Brigada Provincial d’Informació de la Policia Nacional i militant de VOX, vestit de paisà, havia agredit el fotoperiodista especialitzat en extrema dreta el 16 de juliol del 2018 tot cridant: “Viva Franco” i “Viva España” mentre tornava de cobrir un acte organitzat per la Crida Nacional per la República. Poc després, Borràs i l’agent presenten denúncies l’un contra l’altre. El dia del judici, l’agent accepta una pena d’un any de presó pel delicte de lesions amb l’agreujant de discriminació per motius ideològics i retira l’acusació contra Borràs. Al juny, la Policia Nacional li imposa una sanció mínima d’un any de suspensió al policia, malgrat que les sancions per aquesta mena d’infraccions poden arribar als sis anys de suspensió.

Entrada 1007
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí