20171111
11 novembre 2017

Detenen un jove de Premià de Mar, davant la prefectura de la policia espanyola de Via Laietana i denuncia haver-hi patit maltractaments

Vulneracions:Roger Umpierrez és identificat i detingut davant la prefectura de la policia espanyola de Via Laietana a les acaballes d’una manifestació en suport a un grup d’antifeixistes encausats el 2013. El jove serà investigat i processat per un jutjat d’instrucció per un delicte d’atemptat contra l’autoritat. De la seva banda, Umpierrez denunciarà els agents per haver-lo amenaçat i agredit dins la prefectura. La defensa del jove denuncia que la jutgessa instructora boicoteja activament la instrucció del cas contra els agents, arribant a disculpar-s’hi per prendre’ls declaració i provant d’arxivar repetidament el cas.

Entrada 316
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Persones

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí