20171110
10 novembre 2017

Citen a declarar a l’alcalde de Reus i diversos regidors per rebutjar la presència de la policia espanyola a la ciutat

Vulneracions:Arran d’una denúncia de la Policia Nacional, un jutjat de Reus cita a declarar l’alcalde de la ciutat, a 6 regidors i a 6 persones més com a investigats d’un delicte d’incitació a l’odi per les mostres de rebuig als agents de la Policia Nacional que s’allotjaven en un hotel de la ciutat. L’alcalde i els regidors són investigats en relació a un manifest subscrit el 3 d’octubre pels grups del PDeCat, ERC, Ara Reus i la CUP, que instava els propietaris de l’hotel a fer marxar els efectius policials de l’establiment i la resta de persones són investigades en relació a diverses concentracions organitzades davant d’una comissaria i de l’hotel.

Entrada 315
Vols cercar més casos?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí