20161104
4 novembre 2016

Detenen a l’alcaldessa de Berga per negar-se a despenjar l’estelada de l’Ajuntament

Vulneracions:Montserrat Venturós, l’alcaldessa de Berga, és detinguda pels Mossos d’Esquadra per no haver-se presentat a declarar com a investigada davant del Jutjat d’Instrucció número 1 de Berga. El jutjat la investiga per un presumpte delicte de desobediència per haver-se negat a despenjar l’estelada de la façana de l’Ajuntament durant la campanya de les eleccions al Parlament del 27 de setembre de 2015 i de les eleccions generals de 20 de desembre de 2015, tal i com li havia ordenat la Junta Electoral de Zona. El mateix dia, Venturós queda en llibertat amb càrrecs. El Jutjat acabarà arxivant la causa el l’1 de març de 2017, però la Fiscalia ho recorrerà davant l’Audiència Provincial de Barcelona.

Entrada 167
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí