20200928
28 setembre 2020

Condemnat l’exregidor d’ERC de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Pesarrodona, a 14 mesos d’inhabilitació per la seva participació a l’1-O

Vulneracions:L’exregidor ha estat inhabilitat per exercir cap càrrec o responsabilitat pública i a una multa de 2.100 euros pel delicte de desobediència per impedir l’entrada de la Guardia Civil, animar la ciutadania a votar al centre educatiu i quedar-se en primera línia a fi d’impedir l’actuació de la Guardia Civil a l’Escola Joncadella, durant el referèndum de l’1-O. Pessarrodona va al·legar desconèixer la prohibició del referèndum per part del Constitucional. Al novembre, la defensa de Pesarrodona presenta recurs contra la sentència.

Entrada 822
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Cossos policials
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí