20131212
12 desembre 2013

Anunci de la data i la pregunta de la consulta

Vulneracions:S’anuncien pel president Artur Mas en una compareixença al Palau de la Generalitat amb els líders dels partits que li donen suport, Jordi Turull, Joana Ortega i Ramon Espadaler (CiU), Oriol Junqueras i Marta Rovira (ERC), Joan Herrera (ICV), Joan Mena (EUiA) i David Fernàndez (CUP). Es convoca la consulta pel dia 9 de novembre de 2014, amb una doble pregunta: “Vol que Catalunya esdevingui un Estat?” i “En cas afirmatiu, vol que aquest estat sigui independent?” També es va decidir reclamar al Congrés dels Diputats la competència per convocar un “referèndum consultiu”.

Entrada 88
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí