20240530
30 maig 2024

Entra a presó Abel Mora per una agressió a un manifestant de Jusapol

Vulneracions:Abel Mora ingressa a la presó de Brians el mateix dia que s’aprova la Llei d’Amnistia, per a complir una pena de tres anys i nou mesos, com a coautor d’un delicte de lesions amb traïdoria i agreujant d’odi. Mora va ser condemnat per haver estat implicat a una agressió contra un home amb una bandera i una gorra d’Espanya al metro de Barcelona el dia 10 de novembre de 2018, malgrat ell va negar-ne l’agressió. Aquell dia, Jusapol va fer una manifestació a Barcelona per homenatjar els policies de les càrregues policials del referèndum de l’1-O. Finalment, el Tribunal Suprem va confirmar-ne la condemna.

Entrada
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Persones
Tribunals

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí