20180423
23 abril 2018

La Fiscalia denuncia 9 professors d’institut per parlar de l’1-O a l’aula

Vulneracions:



La Fiscalia Provincial de Barcelona denuncia 9 professors de l’Institut El Palau de Sant Andreu de la Barca, per presumptes delictes d’odi contra els cossos de seguretat. En concret el ministeri públic atribueix als docents un delicte de “lesió de la dignitat” i a 5 dels denunciats un “d’injúries greus”. Se’ls persegueix per haver fet comentaris “despectius” i “humiliants” envers la Guardia Civil i alumnes fills d’agents. La Fiscalia actua després que les famílies dels alumnes denunciessin els fets davant la Guardia Civil. Pocs dies després apareixen a l’institut pintades amenaçadores contra els professors titllant-los de “rates nazis”. El dia abans de les pintades, el líder de Ciudadanos, Albert Rivera, havia fet un tuit assenyalant-los i el diari El Mundo n’havia fet un reportatge al respecte.

Entrada 441
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí