20180222
22 febrer 2018

Un jutjat de Manresa persegueix el cap de Seguretat dels Mossos de Manresa i el regidor Joan Pesarrodona per l’1-O

Vulneracions:El Jutjat d’Instrucció número 2 de Manresa, que centralitza les investigacions del referèndum de l’1-O al Bages i que ja investiga el regidor d’ERC de Sant Joan de Vilatorrada, Jordi Pesarrodona, per un delicte de desobediència, el cita a declarar de nou el 23 d’abril, per un delicte d’odi i un altre de resistència greu a l’autoritat per la seva presència durant el referèndum de l’1-O a l’Escola Joncadella, arran d’un atestat de la Guàrdia Civil. La jutgessa investiga també el Cap de Seguretat ciutadana de la comissaria de Mossos d’Esquadra de Manresa, per delicte de desobediència, per la seva actuació a la mateixa escola. Finalment però, la jutgessa suspèn les declaració dels investigats i arxiva provisionalment la causa perquè no veu prou indicis de delicte. La Fiscalia recorre l’arxivament però, el 27 de setembre, l’Audiència Provincial de Barcelona el confirma.

Entrada 383
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí