20190509
9 maig 2019

TV3 organitza un debat electoral per a les eleccions europees amb la participació a distància de Junqueras i Comín

Vulneracions:ERC demana autorització a la JEC perquè Oriol Junqueras pugui participar des de la presó al debat electoral de TV3 de les eleccions europees de manera telemàtica. També demana autorització perquè tant Junqueras com Raül Romeva puguin participar en diversos actes electorals. La JEC autoritza la seva participació per videoconferència a alguns actes i entrevistes però en denega d’altres en funció de la disponibilitat de recursos del centre penitenciari. Per la seva banda, JxCat anuncia que serà Antoni Comín qui participi telemàticament al debat de TV3. Ciudadanos i el PP recorren davant de la Junta Provincial de Barcelona la decisió de TV3 de permetre la participació telemàtica de Junqueras i Comín.

Entrada 621
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí