20191112
12 novembre 2019

Torrent prova d’esquivar la prohibició del TC de debatre sobre autodeterminació al Parlament

Vulneracions:El president del Parlament Roger Torrent avança l’hora d’inici del ple on s’ha de votar la proposta de resolució de la CUP refermant el dret d’autodeterminació amb l’objectiu d’esquivar la previsible prohibició del Tribunal Constitucional. El Tribunal, per la seva banda, ja havia avançat l’hora d’inici del seu ple precisament per suspendre l’admissió a tràmit de la resolució arrel del recurs presentat pel govern espanyol. Finalment, la votació de la resolució, que s’aprova amb els vots de JxCat, ERC i CUP, es produeix gairebé alhora que la suspensió del TC, i la resolució no s’arriba a publicar al Butlletí Oficial del Parlament. Per altra banda, el TC també adverteix al president del Parlament Roger Torrent, als membres de la Mesa i al secretari general de conseqüències penals en cas de no respectar la suspensió.

Entrada 718
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí