20191007
7 octubre 2019

Suspesa la resolució del Parlament del juliol que reprovava la monarquia i reivindicava l’autodeterminació

Vulneracions:El Govern espanyol recorre la resolució aprovada pel Parlament el 25 de juliol en què es tornava a reprovar la monarquia espanyola i reivindicar el dret a l’autodeterminació. El Govern espanyol, que inicialment no havia recorregut la resolució i opta per fer-ho a poques setmanes de les eleccions generals, demana també que s’adverteixi al President del Parlament Roger Torrent i a la resta de membres de la Mesa de possibles conseqüències penals. El TC admet a tràmit els incidents el 10 d’octubre, de manera que la resolució queda en suspens, i adverteix a Torrent i a la resta de membres de la Mesa sobre possibles conseqüències penals en cas de no respectar la suspensió. Per la seva banda, Ciudadanos recorre davant del TC l’admissió a tràmit de la resolució.

Entrada 679
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí