20180201
1 febrer 2018

Soto del Real i Estremera sancionen a Sànchez i Junqueras per fer campanya des de la presó

Vulneracions:La Comissió Disciplinària de Soto del Real imposa una sanció a Jordi Sànchez i se li prohibeix sortir al pati durant 30 dies pels missatges telefònics que va gravar per a un míting de campanya de JxCat de les eleccions del 21-D. El mateix dia, la Comissió Disciplinària d’Estremera imposa una sanció similar a Junqueras (ERC), en el seu cas són 15 dies, per un entrevista a Rac1. Sànchez recorre la sanció davant el Jutjat de Vigilància Penitenciària, que confirma la sanció (el 2 de març i de nou el 26 de març). Sànchez presenta un recurs d’empara que el Tribunal Constitucional admet a tràmit el 17 de juliol.

Entrada 370
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí