20090913
13 setembre 2009

Se celebra la consulta municipal sobre la independència d’Arenys de Munt, que finalment té lloc al Centre Moral, el local d’una entitat privada situat al costat de l’Ajuntament, davant la impossibilitat de fer servir dependències municipals

Vulneracions:La pregunta de la consulta és “Està d’acord amb què Catalunya esdevingui un Estat de dret, independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?” i els resultats són els següents: Sí: 96,2% dels vots. No: 2,3% dels vots. Participació: 41% del cens. A partir d’aquesta consulta, es van començar a plantejar consultes municipals per la independència a diversos municipis impulsades per diferents organitzacions d’àmbit local o nacional. La coordinació entre les diferents consultes municipals es va dur a terme a través de la Coordinadora per la Consulta sobre la Independència.

Entrada 45
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí