20170209
9 febrer 2017

S’admet a tràmit una querella contra el jutge Santiago Vidal

Vulneracions:El titular del Jutjat d’Instrucció 13 de Barcelona, Juan Antonio Ramírez Sunyer, admet a tràmit la denúncia de Miguel Durán Calvo (advocat, candidat de Ciudadanos a les eleccions europees de 2009, tertulià del programa d’Intereconomía de El Gato al agua) contra el jutge i exsenador d’ERC Santiago Vidal arran de les declaracions de Vidal sobre el fet que la Generalitat tindria les dades fiscals dels catalans. Aquesta causa acabarà servint per dur a terme una investigació sobre l’organització del referèndum. Ramírez Sunyer, de perfil conservador, era ja un jutge polèmic per la seva actuació en casos com el de Can Vies o per obrir diligències, al 2015, al que era director general dels Mossos d’Esquadra, Albert Batlle, i el president Artur Mas, per no impedir les xiulades contra l’himne d’Espanya durant la final de la Copa del Rei.

Entrada 178
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí