20191104
4 novembre 2019

Llarena demana l’extradició de Comín, Ponsatí i Puig

Vulneracions:El magistrat instructor de la causa contra els líders de l’1-O Pablo Llarena, dicta noves euroordres contra els exconsellers Antoni Comín i Lluís Puig, que resideixen a Bèlgica i Clara Ponsatí, que resideix a Escòcia. L’euroordre contra Comín és pels delictes de sedició i malversació, mentre la de Puig és per malversació i la de Ponsatí per sedició. A diferència del 2018, no emet euroordre contra l’exconsellera Meritxell Serret, també resident a Brussel·les, ni ordre de detenció internacional contra Marta Rovira i Anna Gabriel, residents a Suïssa. Comín, tal com havia fet Carles Puigdemont, presenta un recurs contra l’euroordre davant de Llarena perquè entenen que vulnera la seva immunitat com a europarlamentari.

Entrada 713
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí