20170403
3 abril 2017

L’Audiència Nacional arxiva la causa contra el regidor de Vic, Joan Coma

Vulneracions:S’investigava el regidor de Capgirem Vic-CUP per un presumpte delicte d’incitació a la sedició. Joan Coma va defensar la desobediència en el marc de la votació al ple municipal d’una moció de suport a la declaració de ruptura del 9 de novembre de 2015 aprovada al Parlament de Catalunya. El tribunal no veu que “s’efectués una proposició als ciutadans perquè participin en un alçament públic i tumultuari”, un dels requisits essencials del delicte de sedició. Tot i així, el jutge de l’Audiència Nacional, Ismael Moreno, remet la causa a un Jutjat d’Instrucció Vic per a que investigui si hi ha hagut un possible delicte de prevaricació o desobediència. El 20 de juny el jutjat de Vic arxiva la causa.

Entrada 193
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Casos
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí