20171031
31 octubre 2017

L’Audiència Nacional admet a tràmit la querella contra els membres del govern i els cita a declarar

Vulneracions:La Magistrada del Jutjat Central d’Instrucció de l’Audiència Nacional Carmen Lamela admet a tràmit la querella de la Fiscalia contra el president Carles Puigdemont i la resta de membres del Govern de la Generalitat (Oriol Junqueras, Joaquim Forn, Jordi Turull, Raül Romeva, Clara Ponsatí, Josep Rull, Antoni Comín, Dolors Bassa, Meritxell Borràs, Lluis Puig, Carles Mundó, Meritxell Serret i Santi Vila) i l’acumula a la causa que ja té oberta contra Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, al Major Josep Lluís Trapero i la intendent dels Mossos d’Esquadra, Teresa Laplana. Lamela cita a declarar Puigdemont i els consellers entre el 2 i el 3 de setembre. Alguns dels querellats recorren la interlocutòria d’admissió a tràmit perquè entenen que Lamela no és la jutgessa competent per instruir la causa. Lamela confirma la seva decisió sobre la competència el 14 de novembre.

Entrada 301
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí