20170104
4 gener 2017

La justícia obliga a l’alcalde de Torredembarra a penjar la bandera espanyola i a retirar l’estelada de l’Ajuntament

Vulneracions:L’alcalde de Torredembarra Eduard Rovira (ERC) retira l’estelada de l’Ajuntament i hi penja la bandera espanyola després que el Jutjat Contenciós-Administratiu número 1 de Tarragona l’obligués, arran d’un recurs de la Delegació del Govern espanyol. L’alcalde també col·loca la senyera sota la bandera espanyola, segons ell, per a reivindicar la llibertat del poble català i per mostrar rebuig a la “submissió”. A més, un altre jutjat, el Jutjat Contenciós-Administratiu número 2 de Tarragona els obliga, arran d’un recurs de l’Advocacia de l’Estat, a substituir la foto de carnet del Rei d’Espanya a la porta de la sala de plens i ordena que es pengi una foto més gran a un “lloc preferent” .

Entrada 175
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Organitzacions
Persones

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí