20171121
21 novembre 2017

La Junta Electoral censura les expressions “govern a l’exili” o “consellers exiliats” entre d’altres

Vulneracions:En el marc del procés electoral de les eleccions al Parlament, la Junta Electoral Provincial de Barcelona prohibeix a TV3 fer servir els termes “govern a l’exili” o “consellers exiliats”, arran d’un recurs de Ciudadanos. La formació taronja recorre a la Junta Electoral, que considera “insuficient” la resolució de la Junta Provincial i reclama a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals que durant el procés electoral no utilitizi termes que puguin induir a “confusió”, tals com “consellers empresonats” o “llista del President”. El 24 de novembre, la JEC dona la raó a Ciudadanos i ordena a la Corporació Catalana de Mitjans que els seus mitjans no facin servir termes que puguin induir a “confusió”.

Entrada 322
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?
En aquest fet s'hi referencien aquests...
Esdeveniments polítics
Organitzacions

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí