20171020
20 octubre 2017

La Guàrdia Civil interroga a directors de mitjans de comunicació per la difusió del referèndum de l’1-O

Vulneracions:La Guàrdia Civil interroga el director del diari El Punt Avui Xevi Xirgo, la presidenta en funcions de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) Núria Llorach i l’editor de ‘directe.cat’ Joan Puig per suposadament difondre la campanya institucional de l’1-O en les seves plataformes, en particular la campanya ‘Civisme’ i un anunci amb una foto d’unes vies de tren que se separen amb el lema “Vas néixer amb la capacitat de decidir. Hi renunciaràs?” Els interrogatoris es duen a terme en el marc de la causa del Jutjat d’Instrucció 13, que investiga els preparatius del referèndum.

Entrada 285
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí