20170628
28 juny 2017

La Guàrdia Civil duu a terme interrogatoris per ordre del Jutjat d’Instrucció número 13

Vulneracions:La Guàrdia Civil interroga alts càrrecs, funcionaris i treballadors de la Generalitat segons indica el propi cos i les citacions, en el marc de la causa del Jutjat d’Instrucció número 13. Els interrogatoris són en relació a la creació de la pàgina web del Pacte Nacional pel Referèndum i la campanya per impulsar el registre de catalans a l’exterior. Fonts de la Fiscalia expliquen que s’han inhibit en la investigació sobre la campanya de registre de catalans a l’exterior a favor del jutjat número 13. La Guàrdia Civil continua amb els interrogatoris durant el juliol.

Entrada 201
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí