20160112
12 gener 2016

Investidura del 130è President de la Generalitat, Carles Puigdemont

Vulneracions:Puigdemont és President de Catalunya amb els vots de JxSi i vuit vots de la CUP-CC després d’un acord in extremis davant la negativa de la CUP-CC d’investir Artur Mas. La resta de grups (Ciudadanos, PSC, CSQP i PP) voten en contra de la investidura. L’endemà, Puigdemont nomena els consellers. Oriol Junqueras, president d’ERC, és nomenat vice-president i conseller d’Economia. Pel que fa a la resta de conselleries, CDC es quedarà amb Presidència (Neus Munté), Empresa (Jordi Baiget), Territori (Josep Rull), Ensenyament (Meritxell Ruiz), Cultura (Santi Vila), Interior (Jordi Jané) i Governació (Meritxell Borràs) i ERC amb Afers Exteriors (Raül Romeva), Treball i Afers Socials (Dolors Bassa), Agricultua (Meritxell Serret), Salut (Toni Comín) i Justícia (Carles Mundó).

Entrada 140
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí