20210414
14 abril 2021

Fiscalia demana un any de llibertat vigilada per quatre menors que es manifestaven a la Via Laietana en contra de la sentència de l’1-O

Vulneracions:La Policía Nacional va carregar durament contra Guillem, el jove protagonista d’un vídeo que es va fer viral a les xarxes socials durant les protestes contra la sentència. El vídeo mostrava Guillem, que aleshores tenia 16 anys, assegut pacíficament enmig de la Via Laietana juntament amb centenars de manifestants més quan la policia espanyola decideix carregar per sorpresa i el jove no aconsegueix fugir a temps. Guillem va ser detingut juntament amb els joves Ivan, Sarah i Roc. El 14 d’abril se celebra el darrer dia del judici als menors i Fiscalia manté la petició d’un any de llibertat vigilada per delictes de desordres públics i d’atemptat contra l’autoritat durant les manifestacions. Guillem va denunciar els maltractaments rebuts durant la seva detenció a comissaria cada vegada que aixecava la mirada, incloent bufetades al cap i al clatell.

Entrada 905
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí