20191112
12 novembre 2019

Els Mossos d’Esquadra i la policia francesa detenen als participants del tall del Tsunami Democràtic a la Jonquera

Vulneracions:La Police Nationale i la Gendarmeria francesa detenen 18 persones durant els talls de més de 30 hores a les autopistes AP-7 i A-9, a la frontera entre l’Estat espanyol i el francès, convocades pel Tsunami Democràtic per protestar contra la sentència dels líders de l’1-O. Els Mossos d’Esquadra, que intervenen per la part sud de la frontera, detenen a una persona mentre desallotgen l’autopista. La Guardia Civil elabora un atestat de desordres públics que remet al Jutjat d’Instrucció número 4 de Figueres. Les 18 persones detingudes a territori francès són posades en llibertat, però se’ls investiga per un possible delicte d’obstrucció a la via pública, delicte que comporta una multa de 40 euros i se’ls cita a declarar. L’endemà, hi ha més talls del Tsunami Democràtic a l’AP-7 a Salt, que acaben amb 4 detinguts que seran deixats en llibertat però investigats per desordres públics i danys, juntament amb 48 persones més.

Entrada 717
Vols cercar més casos?
En quin moment va passar aquest fet?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí