20150927
27 setembre 2015

Eleccions plebiscitàries al Parlament de Catalunya

Vulneracions:El president Artur Mas havia plantejat les eleccions com un plebiscit sobre la independència. La participació va ser del 74,9% del cens, i els resultats van donar la majoria absoluta a les candidatures independentistes amb un 47,8% dels vots. En concret, Junts pel Sí (JxSí), la candidatura unitària de Convergència i ERC liderada per Raül Romeva, Carme Forcadell, Muriel Casals, Artur Mas i Oriol Junqueras, obté 62 escons i la CUP, liderada per Antonio Baños, 10. Les candidatures no independentistes: Ciudadanos (Inés Arrimadas), PSC (Miquel Iceta), Catalunya Sí que es Pot (CSQP) (Lluís Rabell) i PP (Xavier Garcia Albiol) obtenen, respectivament, 25, 16, 11 i 11 diputats.

Entrada 129
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí