20180218
18 febrer 2018

El TSJC proposa al Tribunal Suprem que assumeixi la causa contra Neus Lloveras i Miquel Buch

Vulneracions:La Sala Penal i Civil del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) envia un escrit al magistrat del Suprem, Pablo Llarena, proposant que assumeixi la causa seguida contra la presidenta de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI), Neus Lloveras, i el president de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), Miquel Buch, arran de la querella presentada contra ells per la Fiscalia Superior de Catalunya el 14 de setembre de 2017 en relació amb l’organització del referèndum, per tal que l’incorpori a la causa seguida contra els exmembres del Govern i de la Mesa del Parlament, entre altres. El 9 de juliol, Llarena rebutja assumir la causa, que roman per tant en mans del TSJC.

Entrada 379
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí