20171107
7 novembre 2017

El Tribunal Suprem assumeix la causa de l’1-O contra la Mesa del Parlament

Vulneracions:El magistrat del Tribunal Suprem, Pablo Llarena, assumeix la causa que se segueix al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra Carme Forcadell i els exmembres de la Mesa Lluís Corominas, Lluís Guinó, Anna Simó, Ramona Barrufet i Joan Josep Nuet pels delictes de desobediència, prevaricació i malversació de fons públics. El dia 9 de novembre, els investigats declaren davant el TS i Llarena dicta presó sota fiança de 125.000 euros per Forcadell, que ingressa a la presó d’Alcalá-Meco. En marxa l’endemà després de dipositar la fiança. Als exmembres de la Mesa de JxSí els imposa una fiança de 50.000 euros, entre altres mesures cautelars. Nuet queda en llibertat sense mesures cautelars.

Entrada 309
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí