20230529
29 maig 2023

El Tribunal Superior de Justícia torna a condemnar els membres de la Mesa de l’1-O

Vulneracions:Al novembre de 2022, el Tribunal Suprem va ordenar repetir el judici contra els membres de la Mesa de l’1-O per manca d’imparcialitat dels magistrats Jesús María Barrientos i Carlos Ramos. Ara, tres nous magistrats del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya els tornen a condemnar. El TSJC condemna de nou Anna Simó, Lluís Guinó, Ramona Barrufet i Lluís Corominas. Els condemna a penes més baixes respecte de les primeres sentències: 4 mesos d’inhabilitació, una pena menor respecte de la primera, de 20 mesos d’inhabilitació, i n’aplica l’atenuant de dilacions indegudes. Els condemna també a 1.200 euros de multa, mentre que la de la primera condemna va ser de 30.000 euros.

Entrada 1177
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí