20181218
18 desembre 2018

El Tribunal de Comptes inicia la investigació per les despeses de l’1-O

Vulneracions:La Fiscalia del Tribunal de Comptes d’una banda i Societat Civil Catalana i Abogados Catalanes por la Constitución de l’altra presenten escrits al Tribunal de Comptes demanant que s’investiguin les despeses incorregudes per la Generalitat en l’organització del referèndum de l’1-O. El 20 de desembre, l’òrgan acorda donar tràmit als escrits i obrir diligències preliminars per investigar les despeses de l’1-O. Això recau en la consellera de comptes Margarita Mariscal de Gante Mirón, exministra de justícia del govern del PP (1996-2000) i autora de la sentència sobre les despeses de l’organització del 9-N.

Entrada 546
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí