20170322
22 març 2017

El Ple del Parlament aprova els pressupostos de 2017 que contemplen la celebració del referèndum

Vulneracions:Pocs minuts abans de començar la votació, el secretari general i el lletrat major del Parlament adverteixen que l’aprovació de la disposició addicional 31 contradiu la decisió del Tribunal Constitucional sobre la resolució de celebració d’un referèndum. Ciudadanos, PSC i PP intenten impedir la votació, que s’endarrereix diverses hores. Forcadell no accedeix a les seves peticions i finalment s’aproven els pressupostos amb l’esmena de la CUP a la disposició addicional 31. El text aprovat finalment diu: “el Govern, dins les disponibilitats pressupostàries per al 2017, ha d’habilitar les partides per garantir els recursos necessaris en matèria d’organització i gestió per fer front al procés referendari sobre el futur polític de Catalunya.” Ciudadanos, PSC i PP no participen en la votació.

Entrada 188
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí