20180614
14 juny 2018

El govern espanyol i el Tribunal Suprem es passen la pilota d’aprovar el trasllat dels líders de l’1-O a presons catalanes

Vulneracions:Arran de la investidura de Pedro Sánchez amb el suport dels partits independentistes es reactiva el debat sobre el trasllat dels presos polítics de l’1-O a presons catalanes. En declaracions a Onda Cero, Fernando Grande-Marlaska, nou ministre de l’Interior, obre la porta al trasllat dels presos si ho autoritza el Tribunal Suprem. El mateix dia, el magistrat Pablo Llarena dicta una interlocutòria on denega la llibertat provisional sol·licitada per Oriol Junqueras, Raül Romeva i Carme Forcadell, i on especifica que la competència per decidir sobre el seu trasllat a presons catalanes correspon a la Secretaria General d’Institucions Penitenciàries, depenent del Ministeri de Justícia.

Entrada 476
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí