20170913
13 setembre 2017

El Fiscal General de l’Estat, José Manuel Maza, instrueix a les fiscalies de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona investigar i citar a declarar 712 alcaldes que han signat un Decret per a posar a disposició de la Generalitat els locals municipals necessaris per a organitzar el referèndum de l’1-O

Vulneracions:La Fiscalia General de l’Estat (Maza) considera que aquests actes poden ser indiciàriament constitutius dels delictes de desobediència, prevaricació i malversació de fons públics. La Fiscalia també instrueix acordar la detenció dels alcaldes que no s’hi presentin a declarar. Durant els dies i setmanes vinents, molts dels 712 alcaldes seran citats i començaran a declarar davant de diferents fiscalies de tot Catalunya.

Entrada 227
Vols cercar més casos?

Denuncia aquest cas davant de la Comissió Europea

Els casos flagrants de vulneracions de l'Estat de dret com aquest no apareixen mai al resum anual que elabora la Comissió Europea sobre l'Estat de dret dels seus estats membres.

A través d'aquest formulari els enviaràs un email de denúncia perquè ho considerin al seu proper informe. Tingues en compte que només podràs denunciar un cas. Si vols que arribin el màxim de denúncies, comparteix la web amb els teus coneguts.

Inundem les bústies de les institucions europees perquè ho tinguin més difícil per ignorar-nos en el proper informe.

Denuncia aquest cas davant de la UE!
Enviant un email fent clic aquí